fbpx
Сьогодні
12:42 27 Лис 2023

Під окупованим Мелітополем партизани влаштували перестрілку з кадирівцями та підірвали їх авто

Під тимчасово захопленим Мелітополем Запорізької області сили спротиву підірвали автомобіль кадирівців. Цьому передувала перестрілка. Демілітаризація загарбників відбулася біля селища Мирне.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram міського голови Мелітополя Івана Федорова.

За словами Федорова, кадировців ліквідували минулими вихідними в районі селища Мирне.

"Минулими вихідними в районі селища Мирне місцеві жителі чули перестрілку. Як з'ясували згодом – між партизанами та окупантами", – розповів він.

Мер Мелітополя зазначив, що місцеві жителі почули стрілянину, а пізніше з'ясувалося, що партизани вели вогонь по російських окупантах.

Також він додав, що кадировці намагалися дочекатися допомоги, але дочекалися лише вибуху свого автомобіля. Транспортний засіб повністю вигорів, а кількість жертв серед загарбників наразі встановлюється.

"Автомобіль згорів. Кількість жертв наразі встановлюється", – додав мер міста.

Крім того, мер Мелітополя наголосив, що незважаючи на всі спроби окупантів придушити чи залякати рух спротиву на окупованих територіях, ліквідація ворога відбувалася і відбуватиметься систематично.

Боротьба окупантів з підпіллям 

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області гауляйтери запроваджують приховані заходи щодо виявлення будь-яких вогнищ опору російської окупації. Навіть вигадали для цього новий метод.

Зокрема, у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області загарбники почали розвішувати відеокамери, а також продовжують викрадати цивільних у пошуках "терористів" і партизанів. Крім цього, нещодавно ФСБ РФ привезла в Мелітополь загони професійних "кротів". Вони допомагатимуть в "полюванні" на патріотів та партизанів.

Також у Мелітополі підірвали штаб окупантів, де були російські офіцери. Росіяни зробили собі штаб у приміщенні "Нової пошти", розташованому на вулиці Дмитра Донцова. Атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів, а саме офіцерів фсб та росгвардії.

У Мелітополі партизани також підірвали авто з російськими загарбниками. Внаслідок дій місцевих партизанів під час "нічного полювання" було ліквідовано російських загарбників, які займалися мародерством.

Окрім того,вокупованому Мелітополі Запорізької області партизани отруїли окупантів щурячою отрутою. За попередніми даними, рух опору ліквідував світ співробітників російської ФСБ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: