fbpx
Сьогодні
16:59 26 Лис 2023

Сезон продовжено й на зимовий період: електросамокатами Bolt у цьому році скористалися понад півмільйона людей

Користувачі електросамокатів зможуть пересуватися на них і взимку. Компанія Bolt продовжує сезон прокату електросамокатів у містах Київ, Львів та Чернівці. Послуга буде діяти до настання температури -5 °С.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

В умовах зимових холодів та ожеледиці на дорогах дотримання правил безпеки стає найважливішим аспектом поїздок на електросамокатах.

Безпека користувачів – пріоритет № 1 для компанії Bolt, тому максимальна швидкість пересування на цьому виді транспорту в зимовий період буде обмежена до 18 км/год.  

Яке рішення?

Щороку все більше користувачів мікромобільного транспорту зазначають його універсальність, адже електросамокати – це зручний, швидкий та екологічний вид транспорту, незамінний для пересування на короткі дистанції, який можна використовувати, як у теплу, так і в холодну погоду. 

"У 2023 році електросамокати користувалися високим попитом серед жителів міст, де доступний цей сервіс. Адже мікромобільний транспорт є ідеальною екологічною альтернативою авто та громадським засобам пересування, оскільки дозволяє швидко і зручно подолати невеликі відстані, не витрачаючи час у заторах або на очікування на зупинках. Ми сподіваємося, що зимові холоди не стануть перепоною для продовження сезону. Піклуючись про безпеку користувачів, ми обмежуватимемо можливість користування електросамокатами у разі снігопаду чи ожеледиці", ― зазначає Антон Мілка, керівник напряму з розвитку шерінґових сервісів компанії Bolt в Україні 

Щоб холодна погода не стала перешкодою для використання електросамокатів, компанія Bolt закликає водіїв дотримуватися взимку таких рекомендацій:

  • тепліше одягатися для поїздок, тим більше якщо температура повітря опустилася нижче +2 °C,
  • зважати на погодні умови, адже  погана видимість та слизьке дорожнє покриття становлять неабияку небезпеку, тому що за цих умов знижується зчеплення шин електросамоката з дорогою, а гальмівний шлях натомість збільшується,
  • не заїжджайте на електросамокаті в глибокі калюжі – під водою також можуть бути приховані ями.

Як це працює?

Попри складнощі воєнного часу компанія Bolt продовжує працювати та робити все, щоб українці мали можливість легко пересуватися містами, використовуючи екологічний транспорт.

У 2023 році сервіс оренди електросамокатів Bolt є активним у дев'яти містах України. За даними компанії Bolt, з початку року послугою скористалися понад півмільйона користувачів. А найактивнішим виявився користувач, який здійснив 853 поїздки із міста Львів.

Найдовша подорож на електросамокаті була зафіксована в місті Дніпро, користувач подолав дистанцію у 28,4 км. Середня тривалість поїздки на електросамокаті в 2023 році становила 2 кілометри. 

"Ми хочемо забезпечити доступ до екологічного та зручного транспорту для жителів різних міст України. Запуск сервісу у чотирьох нових містах протягом 2023 року дало можливість спробувати мікромобільний транспорт ще більшій кількості людей. Ми плануємо продовжувати розширювати географію присутності сервісу оренди електросамокатів Bolt у наступному році, пропонуючи ще більше можливостей та функцій для безпеки користувачів",  ― розповідає Антон Мілка.

Інформація про компанію Bolt

Bolt – це мультидодаток, головна мета якого – зробити пересування містом більш доступним, безпечним і екологічним. Послугами компанії Bolt користуються більш ніж 150 млн осіб у 45 країнах Європи й Африки (понад 500 міст). За допомогою мультидодатка надається низка послуг, як-от виклик автомобілів, каршерінґ, прокат електросамокатів і електровелосипедів, а також доставка їжі та продуктів. Наразі з компанією співпрацюють більш ніж 3 млн водіїв і кур'єрів по всьому світу. 

В Україні послуги Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську, Одесі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам'янець-Подільському та Трускавці (www.bolt.eu).

 Нагадаємо, що компанія Bolt оголосила про ініціативу щодо посилення безпеки пересування на електросамокатах у містах. Документ охоплює цілий комплекс рішень, необхідних для впровадження безпечної мікромобільності та посилення стандартів безпеки в галузі.

З 24 червня у Києві та Львові компанія Bolt розпочала програму з проведення понад 40 інструктажів із безпечної їзди на електросамокатах, яка триватиме впродовж шести тижнів.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: