fbpx
Сьогодні
13:42 24 Лис 2023

Синоптики попереджають про складні погодні умови у Київській області: в'їзд великогабаритного транспорту буде обмежено

У Києві та області, 26 й 27 листопада, очікуються сильні снігопади й ожеледиця. В понеділок в'їзд великогабаритного транспорту буде обмежено.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Київську обласну військову адміністрацію.

"За прогнозом Укргідрометцентру, вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікуються складні погодні умови – сильні снігопади. Приріст снігового покриву 20-30 см, в окремих районах до 50 см", – ідеться у повідомленні.

Посилення вітру до 17-22 м/с, місцями 25 м/с; хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця. ІІ рівень загрози – помаранчевий.

Громадян просять бути уважними та обережними під час пересування на дорогах.

Як повідомив у Телеграмі мер Києва Віталій Кличко, сильні снігопади й ожеледицю прогнозують у столиці 26-27 листопада.

"Зокрема, вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікується значний приріст снігового покриву та посилення вітру до 17-22 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах – ожеледиця", – написав Кличко.

Також Кличко радить без нагальної потреби не виїжджати в місто приватним авто, а краще скористатись громадським транспортом. 

"Звертаюся до водіїв і пішоходів зважати на погодні умови і бути максимально обережними на дорогах. Без нагальної потреби не виїжджайте в місто приватним авто. Скористайтеся громадським транспортом. А якщо виїхали автівкою, – не паркуйте її вздовж узбіччя доріг і на тротуарах. Це заважає роботі снігоприбиральної техніки", – наголосив мер. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: