fbpx
Сьогодні
09:47 19 Лис 2023

КОВА: унаслідок атаки ворожих дронів на Київщині пошкоджено інфраструктурний об’єкт

Фото: Ілюстративне / ДСНС

Уночі, 19 листопада, внаслідок нічної атаки російських безпілотників типу "Shahed-136/131" у Київській області було пошкоджено інфраструктурний об'єкт: жертв та постраждалих немає.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram керівника КОВА Руслана Кравченка.

Очільник військової адміністрації повідомив, що вже вдруге поспіль за 2 останні дні російські загарбники атакують нашу область за допомогою БпЛА.

Кравченко також вказав, що повітряна тривога тривала майже 5 годин. А на Київщині активно працювала ППО.

"Внаслідок атаки в одному з районів пошкоджено інфраструктурний об'єкт. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає. Пожежа ліквідована", підкреслив керівник КОВА.

Як наголосив очільник військової адміністрації, усі екстрені служби та оперативні групи були задіяні для усунення наслідків атаки.

Кравченко також закликав жителів Київщини не нехтувати небезпекою та перебувати в укриттях під час повітряної тривоги.

Що відомо про нічну атаку України ударними ворожими БпЛА 

Як повідомляли у Повітряних Силах та моніторингових чатах, ще ввечері, 18 листопада, окупанти знову атакували Україну з повітря, застосувавши дрони-камікадзе, які запустили з північного напрямку.

Спочатку повітряну тривогу було оголошено в Києві та низці областей. Пізніше в столиці її скасували, але майже одразу Повітряні сили повідомили ще і про ракетну небезпеку.

Під час першої тривоги в Київській області також працювали сили протиповітряної оборони.

Пізніше у КОВА повідомили, що ворог знову атакував ударними безпілотниками столицю та її околиці: сили та засоби протиповітряної оборони знищили над Києвом та на підступах до міста близько десятка ворожих цілей.

Загалом уночі, 19 листопада, сили протиповітряної оборони знищили над низкою регіонів України 15 з 20 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: