fbpx
Сьогодні
08:30 19 Лис 2023

Сили ППО знищили близько десятка ворожих дронів над Києвом та його передмісті

Фото: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти у ніч на 19 листопада знову атакували ударними безпілотниками столицю та її околиці: сили та засоби протиповітряної оборони знищили над Києвом та на підступах до міста близько десятка ворожих цілей.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram КМВА.

Як повідомляє військова адміністрація, за попередніми даними, російські загарбники знову застосували баражуючі боєприпаси типу Shahed для атаки на Київ.

У КМВА наголошують, що безпілотники були запущені багатьма групами та заходили на столицю з різних напрямків, при цьому вони постійно змінювали вектори руху за маршрутом.

"Силами та засобами ППО на території Києва та на підступах до міста було уражено близько десятка ворожих цілей (остаточні підсумкові дані щодо типу та кількості оприлюднять Повітряні Сили).

За поточною інформацією, в місті не зафіксовано постраждалих чи критичних руйнувань (дані оперативних зведень уточнюватимуться)", зазначили у військовій адміністрації.

Що відомо про нічну атаку України ударними ворожими БпЛА 

Як повідомляли у Повітряних Силах та моніторингових чатах, ще ввечері, 18 листопада, окупанти знову атакували Україну з повітря, застосувавши дрони-камікадзе, які запустили з північного напрямку.

Спочатку повітряну тривогу було оголошено в Києві та низці областей. Пізніше в столиці її скасували, але майже одразу Повітряні сили повідомили ще і про ракетну небезпеку.

Під час першої тривоги в Київській області також працювали сили протиповітряної оборони.

А напередодні, 18 листопада, окупаційні війська теж намагалися атакувати столицю та кілька регіонів країни за допомогою ударних дронів типу "Шахед": сили ППО знищили всі повітряні цілі на підступах до Києва.

Уночі у столиці та низці областей також двічі лунала повітряна тривога через загрозу ворожих БпЛА. Тоді загарбники випустили по країні 38 "Шахедів", але сили ППО збили 29 з них.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: