fbpx
Сьогодні
08:53 04 Лис 2023

На Сумщині мобільні вогневі групи ЗСУ знищили два ворожі БпЛА

Фото: Ілюстративне

У Сумській області в ніч на 4 листопада мобільні вогневі групи Сил оборони збили два ударних безпілотники Shahed, якими окупаційні війська атакували регіон.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм командування Повітряних сил ЗСУ.

Як розповіли повітряники, сьогодні вночі противник атакував Сумщину двома ударними БпЛА "Shahed-136/131" з Курської області.

"Обидва ворожі безпілотники знищено підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України", підкреслили військові.

ппо

Фото: Телеграм / Повітряні Сили ЗСУ

Окрім того, за даними Генштаба, минулої доби також наші воїни знищили 11 танків, 38 броньованих машин та 35 артсистем.

Своєю чергою повітряники приземлили 39 БпЛА.

Також минулої доби, 3 листопада, Сили оборони ліквідували ще понад 800 окупантів, таким чином загальні втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в живій силі вже склали понад 304 тисячі солдатів. 

Як писала Рубрика, 3 листопада, російські загарбники запустили по Україні 38 "Шахедів" та 1 керовану авіаційну ракету Х-59. Повітряним силам вдалося збити 24 дрони і ракету. Проте є влучання по технічній території інфраструктурного об'єкта Одеської області.

Нагадаємо, що російсько-окупаційні війська розгорнули на фронті дрони-камікадзе "Ланцет", які тепер все частіше використовують замість розвідки для ударів по артилерії Сил оборони.

До того ж, (ISW) у своєму звіті заявив, що російські війська почали здійснювати атаки на українську інфраструктуру новими безпілотниками "Італмас" (Italmas). Порівняно з іранськими дронами "Шахед-131/136" вони дешевші та легші.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: