fbpx
Сьогодні
10:58 27 Жов 2023

У Києві пройде фестиваль для песиків, де можна дізнатись про каністерапію та долучитись до благодійності: для чого це рішення

28 Жовтня на Поляні ВДНГ пройде Holy Sweets Dog Festival: Halloween edition для усіх порід собак та їхніх власників, де можна дізнатись про такий вид зоотерапії як каністерапія, взяти участь у благодійних проєктах та весело провести час усією родиною. 

У чому проблема?

 У зв'язку з воєнними діями, які розпочала росія проти України, моральний та емоційний стан українців значно погіршився за останні роки. Вже звичні поради психологів не дають потрібного результату. Особливо гостро це питання стає для військових та їхніх родин, ВПО та тих людей, які пережили бойові дії. Багатьом з нас доводиться шукати нові рішення емоційної підтримки, подолання депресії, тривожності, ПТСР та інших ментальних порушень.

фестиваль для песиків

Також з початком повномасштабної російсько-української війни, створенням екологічних катастроф, розрушенням інфраструктури наших міст, підтримки та допомоги потребують і притулки тварин. Особливо у холодний період, коли необхідно кожну врятовану тваринку забезпечити не лише кормом, а й теплим вольєром.

Яке рішення?

З метою популяризації каністерапії (виду зоотерапії з участю спеціально навчених собак), який в Україні тільки набирає обертів, та благодійної підтримки найбільшого притулку для тварин "Сіріус", івент-агенція Holy Sweets, ІРЦ "База 4.5.0" та німецький виробник кормів "Josera" вирішили об'єднати зусилля та розробити річну програму серії заходів для всіх порід собак та їхніх власників.

Третім із серії заходів став Holy Sweets Dog Festival: Halloween edition, де кияни та гості міста зможуть дізнатись, який позитивний вплив має на психоемоційний стан людей час, проведений з собаками. За бажанням власники песиків можуть долучитись до азів каністерапії та почати навчання свого чотирилапого друга.

фестиваль для песиків

Як це працює?

Під час проведення Holy Sweets Dog Festival: Halloween edition власники собак та інші гості зможуть відвідати лекції та майстер-класи з каністерапії, дресури, соціалізації, догляду й домедичної ветдопомоги для песиків. Відвідувачі отримають важливу інформацію, яка у непередбачуваних ситуаціях допоможе правильно відреагувати на події та навіть врятувати життя чотирилапому другові. Це стане новою сходинкою у розвитку pet-friendly культури.

На Поляні ВДНГ 28 жовтня будуть розміщені фудкорт для людей, догкорт для песиків та ярмарок з різноманітними товарами для собак, фотозони, організовано конкурси, розіграші та лотереї. Зібрані кошти з благодійних акцій підуть на розвиток найбільшого притулку для тварин "Сіріус", ЗСУ та команди каністерапевтів військового інноваційно-реабілітаційного центру "База 4.5.0".

Оскільки Holy Sweets Dog Festival: Halloween edition є не лише інформаційним, а й розважальним заходом, то стане приємним дозвіллям з родиною чи друзями, де можна відзначити костюмований Halloween у компанії песиків, зняти стрес та відпочити у колі однодумців. Це позитивно впливає на емоційний стан українців.

Запрошуємо і вас відвідати Holy Sweets Dog Festival: Halloween edition, щоб долучитись до актуальних ініціатив, які пропагують організатори заходу. Квитки можна придбати онлайн, а також на місці проведення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: