fbpx
Сьогодні
09:36 24 Жов 2023

росіяни ввечері обстріляли Харківську область: постраждало чотири людини

Фото: ілюстративне

Ворожі війська вчора ввечері обстріляли смт Борова Ізюмського району, що на Харківщині.

Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці, пише Рубрика.

"Вчора ввечері, близько 22:45, ворог обстріляв, попередньо з РСЗВ, смт Борова Ізюмського району. Пошкоджено 2-поверховий житловий будинок, зазнали поранення четверо людей. В стані середньої тяжкості госпіталізовані жінка 42 років, жінка 68 років та чоловік 65 років. 67-річний чоловік госпіталізований у важкому стані", – зазначив він.

При цьому Синєгубов уточнив, що протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти:

  • Харківського,
  • Чугуївського,
  • Куп'янського,
  • Ізюмського районів.

Зокрема, під ворожим вогнем перебували Козача Лопань Харківського району, Плетенівка та Бударки Чугуївського району, Дворічна, Синьківка та Іванівка Куп'янського району. Під авіаударами були райони Синьківки та Петропавлівки.

Голова ОВА також повідомив, що триває розмінування.

За добу піротехніки ДСНС обстежили 15,9 га території та знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети.

"На Куп'янському напрямку наші захисники відбили 5 атак ворога в районі Іванівки. Просування у росіян немає", – заявив Синєгубов.

Обстріли Харківщини

Нагадаємо, близько 22:15 суботи, 21 жовтня, російська армія вдарила двома ракетами типу С-300 по терміналу "Нової пошти" в смт Коротич Харківської області.

Загинули шестеро осіб, ще 17 зазнали поранень.

Як повідомлялося, за інформацією ОВА, семеро поранених – у тяжкому стані, з них п'ятеро перебувають у реанімації (двоє вкрай тяжкі, вони підключені до апаратів ШВЛ).

Наразі "Нова пошта" готує звернення до поштових організацій для засудження російських ударів по цивільних об'єктах.

Також, 17 жовтня в Ізюмському районі Харківської області 52-річний чоловік загинув внаслідок підриву на вибухонебезпечному предметі.

Окрім того, 22 жовтня у Харківській області російсько-окупаційні війська здійснили атаку на місто Куп'янськ, унаслідок чого поранення отримали троє людей, зокрема двоє підлітків 15 і 17 років.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: