fbpx
Сьогодні
22:58 20 Вер 2023

Ракети точно у ціль: з'явилися нові деталі атаки по командному пункту рф під Севастополем

Фото ілюстративне

Сили оборони України сьогодні, 20 вересня, атакували командний пункт росіян поблизу Севастополя в тимчасово захопленому Криму. Його розбили ракетами, що точно влучили в ціль. Була уражена не тільки жива сила ворога, але й дороговартісні військові системи.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на джерела в СБУ.

Як повідомляють наші джерела в СБУ, військову базу було розбито ракетами, що точно влучили в ціль.

Це була спільна спецоперація Служби безпеки України, Повітряних сил та Військово-морських сил ЗСУ.

Зазначається, що російські генерали визначили цю базу своїм запасним командним пунктом, щоб їх не дістали за основним місцем дислокації. Удар був нанесений після того, як СБУ верифікувала дані, що у військовій частині дійсно перебувають командири російського флоту.

Стало відомо, що наразі уражена не тільки жива сила противника, але й дороговартісні військові системи, які знаходились на цій базі.

В СБУ обіцяють, що "сезон бавовни" у Криму буде продовжуватись.

Довідка

Сьогодні після 12:00 в окупованому Інкермані помітили дим. Окупанти увімкнули димову завісу. Місцеві пабліки зазначають, що в Інкермані знаходиться головна нафтобаза Чорноморського флоту рф.

Пізніше у районі Севастополя пролунали вибухи. Окупаційна влада заявила про роботу ППО. За їх словами, поблизу населених пунктів Верхньосадове та Кача нібито упали збиті дрони, там виникли пожежі.

Пізніше місцевий Telegram-канал "Кримський вітер" повідомив, що у населеному пункті Верхньосадове помітили дим. Там розташована російська військова частина.

Пізніше СтратКом ЗСУ повідомив, що вранці 20 вересня ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового.

В українській розвідці, коментуючи повідомлення про вибухи, заявили, що "триває планова робота" по військових об'єктах на півострові.

"Уранці 20 вересня ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового", – йдеться у повідомленні СтратКому ЗСУ.

Останнім часом в Криму все частіше трапляються вибухи. Окупанти постійно заявляють про нібито успішні відбиття атак безпілотників чи ракетних ударів.

Проте в ніч на 13 вересня в Севастополі "прилетіло" по судноремонтному заводу ім. С. Орджонікідзе. Там на ремонті перебували великий десантний корабель "Мінськ" та підводний човен "Ростов-на-Дону".

Окрім того, 14 вересня Сили оборони вдарили по двох патрульних кораблях країни-агресора Росії проєкту 22160 типу Василий Быков у південно-західній частині Чорного моря, вони зазнали пошкоджень. Для спецоперації використовували морські дрони.

Додамо, секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що Україні доведеться "викурити" росіян з Криму, якщо вони не підуть з півострова самостійно.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: