fbpx
Сьогодні
10:44 18 Вер 2023

На Херсонщині ворог атакував Берислав з дрона: постраждали четверо цивільних

English version here

Фото: WIKIMAPIA.ORG

Сьогодні зранку, 18 вересня, російські війська обстріляли місто Берислав Херсонської області з безпілотника. Внаслідок ворожої атаки постраждали четверо місцевих мешканців.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, пише Рубрика.

Він зазначив, що російські окупанти цілеспрямовано атакували місце скупчення людей, скинувши вибухівку поблизу місцевої автостанції.

Внаслідок атаки були поранені троє чоловіків: 75, 56 та 73 років, а також 67-річна жінка.

Всі постраждалі зараз перебувають у лікарні.

Також Прокудін розповів про вечірній обстріл Миколаївки на Херсонщині. Так, приблизно о девʼятій вечора окупанти атакували будинки місцевих жителів. Тоді загинув 40-річний чоловік, ще один — поранений.

Нагадаємо, окупанти всю ніч проти 18 вересня атакували Херсонську область. Унаслідок "прильоту" по Херсону загинув 72-річний чоловік. Ще один — зазнав травм, і йому медики надали допомогу на місці.

У Кізомисі було влучання в приватний будинок. Від отриманих травм літня жінка померла на місці. Чоловіка 60 років у стані середньої тяжкості доставили до лікарні.

Під вогнем була й Ольгівка. Там постраждала 63-річна жінка — її госпіталізували.

За минулу добу ворог за минулу добу здійснив 92 обстріли по Херсонщині, випустивши 502 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА та авіації.

Прокудін уточнив, що російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; фельдшерський пункт у Херсонському районі; територію та будівлю підприємства у Херсоні.

Пізніше начальник Херсонської МВА Роман Мрочкоуточнив, що за минулу добу ворог 18 разів обстріляв Херсонську міську територіальну громаду та використав 118 снарядів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці, Придніпровському та Наддніпрянському.

А у ніч проти 18 вересня росія завдала масованого ракетно-авіаційного удару по Україні з застосуванням крилатих ракет та ударних дронів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: