fbpx
Сьогодні
17:42 17 Вер 2023

На Херсонщині внаслідок обстрілу рф на власному подвір'ї загинув чоловік

У неділю, 17 вересня, російські окупанти завдали ударів по селу Томина Балка, внаслідок чого загинув літній чоловік. Також ворожа армія обстріляла село Садове, через що поранений поліціянт. А у Бериславському районі загинув тракторист, який наїхав на російську міну.

Про це повідомили голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та пресслужба ОВА, пише Рубрика

Так, по Томиній Балці окупанти вдарили близько 14:50. Під вогонь на своєму подвір'ї потрапив 69-річний чоловік. Отримані травми виявилися надто тяжкими. Медикам, які прибули на місце, залишилося тільки констатувати смерть, зазначив Прокудін.

У прокуратурі уточнили, що внаслідок удару пошкоджено щонайменше пʼять приватних будинків, господарські споруди. Правоохоронці відкрили справу за порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством.

Водночас під вогнем було й Садове. Там травму спини внаслідок обстрілу дістав правоохоронець. У лікарні йому надали необхідну допомогу. Зараз здоров'ю поліціянта нічого не загрожує, розповіли в ОВА.

Уночі російські окупанти обстріляли медзаклад у селі Микільське — фельдшерсько-акушерський пункт. Унаслідок удару там вибиті вікна і двері, потрощені внутрішні приміщення.

А у Бериславському районі Херсонщини тракторист під час роботи в полі наїхав на російську міну, отримав важку травму і помер дорогою до лікарні.

"У Бериславському районі загинув тракторист. Ще один чоловік – травмований. Під час польових робіт трактор наїхав на російську міну. Внаслідок вибуху 45-річний чоловік отримав численні травми. У нього осколкове поранення голови, правого ока, тупа травма живота, ушкодження грудної клітки, осколками уражено кінцівки. Також опіки ІІІ ступеня. У вкрай важкому стані тракториста госпіталізували. На жаль, дорогою до лікарні чоловік помер", – написав начальник Херсонської ОВА.

За його словами, травми також отримав 26-річний чоловік. Його госпіталізовано у стані середньої важкості.
Ситуація в регіоні

А протягом минулої доби, 16 вересня, росіяни здійснили 77 обстрілів Херсонщини, випустивши 334 снаряди з мінометів, артилерії, "градів", БпЛА, танків та авіації. Окупанти поцілили в житлові квартали населених пунктів області; у навчальний заклад і дві гідротехнічні споруди в Бериславському районі. Одна людина зазнала поранень.

А зранку, 15 вересня, на тимчасово захоплену Нову Каховку у Херсонської області російські окупанти скинули авіабомбу. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: