fbpx
Сьогодні
11:34 06 Вер 2023

На посаду голови Антимонопольного комітету Кабмін офіційно подав кандидатуру Кириленка

Фото: З відкритих джерел

Кабінет Міністрів офіційно вніс подання на Павла Кириленка про призначення на посаду голови Антимонопольного комітету України.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк, пише Рубрика.

"Відповідно до пункту 12 частини першої статті 85 Конституції України вношу пропозицію про призначення Кириленка Павла Олександровича головою Антимонопольного комітету України", йде мова в поданні прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Кириленко

Нагадаємо, що на сьогодні Павло Кириленко обіймає посаду начальника Донецької обласної військової адміністрації.

Як писала Рубрика, президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Павла Кириленка з посади голови Донецької ОВА.

Окрім того, Кабінет міністрів  також погодив звільнення глави Донецької ОВА Павла Кириленка, а також призначення нового керівника Полтавської ОВА.

Довідка

Нагадаємо, голова Антимонопольного комітету Ольга Піщанська залишає посаду і може буде призначена головою Фонду держмайна замість Рустема Умєрова.

Тоді повідомляли, що на посаду голови АМКУ буде призначено главу Донецької ВЦА Павла Кириленка.

Окрім того, 4 вересня голова Фонду держмайна Рустем Умєров подав до Верховної Ради заяву про звільнення. Він має стати новим міністром оборони замість Олексія Резнікова.

Як писала Рубрика, 3 серпня глава держави Володимир Зеленський підтвердив звільнення Олексія Резнікова з посади міністра оборони України.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: