fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:37 05 Вер 2023

Ескулаб запускає благодійну програму аналізів “Check-UP за донат”, щоб виготовляти сухі супи для захисників

English version here

У медичній лабораторії Ескулаб українці можуть здати програму з популярних аналізів "Check-UP за донат", всі отримані кошти спрямують на виготовлення сухих супів та каш для військових.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

У військових на передовій не завжди є можливість розташувати польову кухню, тому їжу доводиться передавати з інших місць. Гарячу їжу доставляти досить проблематично. У тих локаціях, де є кухня часу на приготування повноцінного обіду чи сніданку може не бути. Таке харчування пов'язане з близькістю до лінії фронту і ризиками обстрілів.

Яке рішення?

Для того аби захисники мали можливість у будь-якому місці приготувати ситну, поживну і збалансовану їжу медична лабораторія Ескулаб заснувала благодійний фонд, який виготовляє суху їжу: "Файний борщ", "Файну зупку", "Файний сніданок" та енергетичні батончики.

З одного 700-грамового пакету сухої їжі за 30-40 хвилин у польових умовах можна приготувати до 10 літрів готової страви, а це 20 повноцінних порцій. Поживність енергетичних батончиків 800 ккал, що може замінити один прийом їжі.


Щоб стимулювати українців піклуватись про власне здоров'я і мати можливість виготовляти суху їжу в зимовий період, лабораторія запустила благодійну програму аналізів "Check-UP за донат". Всі кошти з якої будуть спрямовані на виготовлення сухої їжі. Програма включає найважливіші лабораторні аналізи, для перевірки загального стану організму: загальний аналіз крові, тиреотропний гормон, глюкозу та 6 показників для обстеження печінки. Один "Check-UP за донат" — це 30 смачних обідів

Як це працює?

Благодійна програма аналізів "Check-UP за донат" стартувала у серпні і триватиме до кінця 2023 року. Протягом цього періоду кожен охочий зможе долучитися. Придбати "Check-UP за донат" можна на сайті лабораторії, або в будь-якому відділенні Ескулаб в 9 областях України, а саме: Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Закарпатській, Хмельницькій, Тернопільській, Рівненській, Волинській та м.Київ.

Завдяки цій ініціативі українці зможуть перевірити своє здоров'я та допоможуть придбати необхідні продукти для виготовлення сухої їжі. Крім того, здаючи програму аналізів "Check-UP за донат" кожен отримає пін-овоч у винагороду за допомогу захисникам. Овочевий набір з п'яти різних пінів можна обміняти на подарунковий сертифікат номіналом 1000 грн на аналізи.

Благодійний фонд лабораторії Ескулаб вже передав на передову майже 2 мільйони порцій: "Файного борщу", "Файних зупок", "Файних сніданків" та енергетичних батончиків. Ескулаб має дві мети: аби українська нація була здоровою, і щоби наші воїни були сильними та непереможними.

Нагадаємо, раніше "Рубрика" вже писала про проєкт "В'язані речі для воїнів". Про те, як розвинулася його діяльність з того часу, які наразі нагальні потреби у наших захисників та до чого тут "Волонтерське дерево".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: