fbpx
Сьогодні
Відео, фото 13:04 24 Сер 2023

Наєв відвідав Північну операційну зону й привітав воїнів із Днем Незалежності

Командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав Північну операційну зону та привітав українських захисників із Днем Незалежності України.

Про це в  повідомляє пресслужба командування Об'єднаних сил, цитує Рубрика.

Фото: facebook.com/JointForcesCommandAFU

Фото: facebook.com/JointForcesCommandAFU

Фото: facebook.com/JointForcesCommandAFU

"Ви пройшли справжні горнила війни. Ви мужньо відбивали ворожі атаки, відчайдушно прикриваючи один одного на полі бою. Це свідчить про гарну навченість, повну боєготовність, професіоналізм, а головне – любов до своєї країни", – наголосив Наєв.

Як зазначається, командувач поспілкувався з бійцями підрозділу, який нещодавно повернувся зі Сходу після виконання бойових завдань в Серебрянському лісництві, що біля Кремінної на Луганщині, та під час розмови зосередив увагу на потребі відпочинку для українських воїнів, адже вважає, що відпочинок з рідними є гарною мотивацією та важливим стимулом до подальшої боротьби.

Наєв також відзначив, що захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, військові докладають дуже багато зусиль. Він подякував захисникам за мужність та доблесну службу.

Як повідомляла Рубрика, на початку серпня Наєв повідомив, що Сили оборони зупинили спробу перетину кордону України у Чернігівській області диверсійною розвідувальною групою російської федерації.

Загалом, за словами командувача Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, Сили оборони за липень зупинили чотири спроби перетину кордону російськими ДРГ на півночі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: