fbpx
Сьогодні
11:00 24 Сер 2023

Американські хірурги безоплатно проведуть пластичні операції українським воїнам: як працює це рішення

English version here

Хірурги зі Сполучених Штатів Америки втретє проведуть безоплатні операції для українських бійців у межах програми Face To Face.

Про це повідомила кураторка проєкту та українська лікарка Іванка Небор.

У чому проблема?

Американські лікарі пластичної та реконструктивної хірургії вражені спротивом українців російській навалі. Вони хочуть допомогти там, де українська медицина безсила.

Яке рішення?

Позбутися шрамів війни. Лікарі із США безкоштовно допомагають позбутися рубців, які утворилися у військових внаслідок збройної агресії росії. Наразі можливості пластичної хірургії та косметології дозволяють усі дефекти шкіри зробити максимально непомітними.

Фото: instagram.com/ivanka_nebor

У рамках програми Face To Face американські хірурги безплатно проведуть пластичні операції українським військовим.

Як це працює?

Іванка Небор розповіла, що нині хірурги набирають пацієнтів серед військових, які отримали травми обличчя та шиї внаслідок збройної російської агресії.

Цього разу місія пройде до Львова в листопаді 2023 року у партнерстві з UNBROKEN Ukraine та Першим медичним обʼєднанням Львова.

Під час двох попередніх місій команда прооперувала 50 пацієнтів, а ще 80 – проконсультувала.

"Наша команда береться за найтяжчі кейси — травми обличчя зі втратою кісток верхньої чи нижньої щелепи. Команда Face to Face — це 9 хірургів та 9 медсестер зі Сполучених Штатів Америки, які спеціалізуються на пластичних операціях обличчя та проводять мікрохірургічні операції, коли для відновлення втрачених кісток обличчя потрібно пересаджувати кістки з ніг чи рук", — розповіла Іванка Небор.

Заявки на проведення операції можна подавати на [email protected] або в Telegram/Viber за номером +38093 781 4304.

Довідка

Гуманітарна програма Face to Face створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, організаціями Razom for Ukraine тa INgenius.

Нагадаємо, всесвітньо відомий французький кардіохірург приїхав в Україну для обміну досвідом.

Раніше ми розповідали, що проєкт, спрямований на підтримку центрів лікування військовослужбовців та цивільних осіб, які зазнали поранень унаслідок воєнних дій в Україні, розпочало міністерство охорони здоров'я Італійської Республіки.

Окрім того, повідомлялось, що Міністерство охорони здоров'я від уряду Канади та Канадсько-Української фундації отримало сто портативних систем для стабілізації важкопоранених під час їх перевезення до лікарень та надання невідкладної медичної допомоги на місці виклику.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: