fbpx
Сьогодні
21:27 16 Лип 2023

Вино до дня Перемоги: БФ "Сталеві крила" об'єдналися з "Лелекою" задля допомоги ЗСУ

Благодійний фонд «Сталеві крила» та український бізнес об'єдналися, щоб закрити збір на БПЛА на військових. Про це йдеться у повідомленні Фонду на фейсбуці. 

У чому проблема?

Українським військовим потрібна підтримка. Зокрема, є постійна потреба у забезпеченні сил оборони нашої держави розвідувальними та бойовими БПЛА.

Яке рішення?

Благодійний фонд "Сталеві крила", який і забезпечує військових ЗСУ оптикою, комп'ютерною технікою та БПЛА, спільно з брендом вінтажних вин Leleka Wines створили стильну колаборацію з метою допомагати нашим ЗСУ озброюватися дронами.

Вино до дня Перемоги

Як це працює?

Так, Український бренд Leleka Wines запустив виробничий процес партії в 60 тисяч пляшок вина зі спеціально розробленою наліпкою про важливість підтримки наших героїв-захисників.

"У такий спосіб, купуючи українське вино «Лелека» для святкування важливої події, ви одразу маєте змогу щиро віддячити ЗСУ за можливість зібратися у колі друзів чи привітати рідних.

Координати для швидкого донату є на кожній пляшці. І всі ці кошти будуть спрямовані Благодійним Фондом «Сталеві Крила» на забезпечення наших військових БПЛА", – йдеться в спільному релізі Фонду та виробника вин.

"Ми вдячні захисникам за те, що можемо працювати та підіймати економіку країни. На початку війни ворожі снаряди знищили наш склад готової продукції, де згоріло більше як 70 000 пляшок. Фактично, бізнес був зруйнований. Та ми відновили виробництво й хочемо зробити свій внесок у перемогу", – зазначив Богдан Панчук, бренд амбасадор Leleka Wines.

У БФ «Сталеві крила», своєю чергою, підкреслюють важливість участі українських підприємств у заохоченні зборів на потреби ЗСУ.

Крім того, в рамках цієї благодійної колаборації щотижня будуть відбуватися розіграші ящика вина Leleka Wines серед підписників соціальних сторінок бренду та Фонду. З умовами участі та деталями розіграшу можна ознайомитися за посиланням. 

Фонд спрямовує придбану техніку та дрони сьогодні 5 бригадам: це 54-ий окремий розвідувальний батальйон, 3-й окремий зенітний дивізіон, 223-ій Зенітний Пакетний Полк, 3-тя окрема штурмова бригада і оперативне командування «Північ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: