fbpx
Сьогодні
Фото 18:21 09 Лип 2023

У столиці ліквідували пожежу на АЗС: Кличко озвучив причину займання

Вогнеборці у Дніпровському районі Києва ліквідували пожежу, що спалахнула на одній із автозаправних станцій, вогнем були охоплені 1500 квадратних метрів. Внаслідок пожежі повністю знищена автозаправна станція, а також згоріло вісім автомобілів.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомляє у Телеграмі, інформує Рубрика.

"Рятувальники продовжують розвідку приміщень. Медики госпіталізували трьох постраждалих чоловіків. Наймолодшому — 17 років", — зазначив він.

Мер Києва Віталій Кличко також повідомив причину пожежі:

"Пожежа, що виникла внаслідок удару легкової автівки в заправочну колонку, повністю знищила будівлю й наземне обладнання АЗС та 8 легкових авто", – написав він.

Працівники станції також розповіли, що машина на великій швидкості в'їхала в колону з пальним. За їхніми словами, постраждалі — люди, які були в автівці.

До гасіння були залучені 30 осіб особового складу та 5 одиниць техніки.

Як повідомляла Рубрика, у неділю, 9 липня, у Дніпровському районі Києва сталася пожежа на одній із автозаправних станцій, вогнем були охоплені 1500 квадратних метрів.

Нагадаємо, що у Київській області в результаті російських обстрілів вигоріло 10 га лісу. Пожежа спалахнула після російської чергової атаки, коли ракети загарбників влучили у місце, де під час окупації навесні минулого року були позиції російських військ − там почалась масова детонація снарядів.

Як писала Рубрика, 22 червня пролунав вибух у 16-поверховому будинку по вулиці Малишка в Дніпровському районі Києва.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: