fbpx
Сьогодні
Відео 20:15 24 Чер 2023

Жителів Ростова-на-Дону охопила паніка: запасаються продуктами і водою, вокзали переповнені

Фото: Коммерсант

У Ростові-на-Дону місцеві мешканці почали масово скуповувати продукти і воду. Вокзали Ростова переповнені людьми, охочими виїхати з міста, великі черги спостерігаються на залізничному приміському вокзалі.

Про це повідомляють місцеве видання 1rnd.ru, "Коммерсант", пропагандистське агентство РИА Новости.

Після появи в місті ПВК "Вагнер", жителі Ростова-на-Дону почали масово скуповувати хліб, крупи, воду та інші продукти. У магазинах у різних районах Ростова вже можна побачити порожні полиці.

Видання посилаючись на розмову зі співробітників одного з мережевих магазинів зазначає, що поповнення продуктів наразі неможливе.

Кадрами порожніх полиць з редакцією 1rnd поділилися читачі. Фото надіслані з різних районів Ростова, але ситуація приблизно одна. Так, наприклад до 12 години дня на полицях магазинів вже не було частини крупів та хліба.

Додається, що влада Ростова запевнила, що жодних передумов для дефіциту, крім ажіотажного попиту, у місті немає. А отже, ростовчанам просто потрібно взяти себе в руки.

"Торгові мережі Ростовської області функціонують штатно, за повідомленням основних ритейлерів, запасів продовольства достатньо, сформовано тижневий запас", – сказав директор департаменту споживчого ринку Ростовської області Олексій Панкратов.

А кореспондент "Коммерсанта" передає, що великі черги спостерігаються на залізничному приміському вокзалі.

Видання публікує відео великого скупчення людей на вокзалі.

За інформацією уряду регіону, автовокзал працює в штатному режимі.

"Зупинено продаж квитків на напрямки, за якими тимчасово перекрито рух", – повідомили в прес-службі уряду журналістам.

Водночас, РИА Новости з посиланням на "Російську залізницю" (РЖД) запевняє, що "обстановка на вокзалі Ростова-на-Дону спокійна".

Водночас із посиланням на регіональну владу повідомляється, що купівля квитків у Ростові на поїзди за деякими напрямками може бути проблематичною через зростання попиту.

У Ростові вишикувалися гігантські черги і за паливом на АЗС – його дефіциту, запевнили влада, теж немає.

Довідка

Конфлікт між ПВК "Вагнера" і Міністерством оборони росії досяг свого піку. Як відомо, з вечора 23 червня у росії розгортається фактично силове протистояння між керівником ПВК "Вагнер" і офіційною російською верхівкою.

пригожин заявив, що російська армія атакувала тилові позиції "Вагнера", через що загинула "величезна кількість солдатів". У відповідь він оголосив "похід" до Ростова-на-Дону, щоб "розібратися з беззаконням в армії" та Шойгу.

Через бунт пригожина лідер рф звернувся до народу та заговорив про громадянську війну й заколот.

Своєю чергою, очільник приватної військової компанії "Вагнер" євген пригожин заявив, що ніхто з його бійців не прийде з повинною на вимогу президента російської федерації володимира путіна.

Трасу, якою вони рухаються, перекрили. Армія рф застосовує авіацію, проте вагнерівці уже збили щонайменше 3 російські вертольоти.

Наразі більш ніж половину шляху до москви найманці ПВК "Вагнера" вже подолали.

Своєю чергою, Президент Зеленський зауважив, що зважаючи на заколот найманців пвк "вагнер" проти російської влади стало очевидним, якою слабкою є російська федерація. До того ж путін довго маскував свою слабкість пропагандою, проте зараз цього уже не сховаєш.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: