fbpx
Сьогодні
Відео, фото 18:47 24 Чер 2023

Вагнерівці пройшли більшу частину шляху до москви: росЗМІ оприлюднили карту походу

Фото: скриншот відео

Більш ніж половину шляху до москви найманці ПВК "Вагнера" вже подолали. У Липецькій області росії, де помітили колону вагнерівців, яка рухається у бік москви, екскаватори перекопали шосе.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на російські видання "Вёрстка" і  "Meduza".

За даними видання "Вёрстка", сили найманців були поділені на дві групи, які перетинали кордон росії та анексованих регіонів у двох місцях.

РосЗМІ склали карту походу "вагнерівців" на Москву

Перша група пройшла через КПП Новошахтинськ у Ростовській області близько опівночі, досягла траси М-4 і нею до ранку дісталася до Ростова-на-Дону. Де розташований штаб Південного ВО.

Відомо, що в цій групі бійців ПВК перебував Євген Пригожин – у Ростові він зустрівся із заступником міністра оборони Юнус-Беком Євкуровим і генералом Алексєєвим.

Друга група перетнула кордон приблизно на 120 км на північ від першої на КПП Волошине. Звідти найманці дійшли до міста Міллерово і звернули на трасу М-4, щоб звідти рухатися в напрямку Москви.

За словами співрозмовників видання, ПВК "Вагнер" обійшла Воронеж трасою і попрямувала далі на північ, по дорозі вступаючи в сутички з підрозділами Міноборони.

Згідно з останніми даними, найманці вже дісталися півночі Липецької області – їх бачили біля міста Єлець. Це означає, що вони вже подолали більше половини шляху до москви.

У Липецькій області, де помітили колону ПВК "Вагнера", яка рухається у бік столиці рф, екскаватори перекопали шосе.

Це зроблено, ймовірно, для того, щоб перепинити шлях вагнерівцям. На відео люди скаржаться, що не можуть проїхати додому.

Відео знято на кордоні Добровського і Чаплигинського районів на трасі, що веде до Чаплигина. Цей населений пункт розташований за 20 кілометрів від Рязанської області, яка межує з Підмосков'ям. В обговореннях місцевих жителів у телеграм-чатах є згадки, що перекопано й інші дороги в районі Чаплигина.

Перед цим Колону ПВК "Вагнер" помітили біля селища Красне в Липецькій області, звідки до Москви трохи більше ніж 400 кілометрів.

Нагадаємо, що в українській розвідці прокоментували події в росії та заколот пригожина проти Шойгу. Юсов відзначив, що протистояння в країні є ознакою краху правлячого режиму в росії.

Окрім того, через бунт пригожина лідер рф звернувся до народу та заговорив про громадянську війну й заколот.

На що очільник приватної військової компанії "Вагнер" євген пригожин відповів, що ніхто з його бійців не прийде з повинною на вимогу президента російської федерації володимира путіна.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: