fbpx
Сьогодні
15:53 16 Чер 2023

"Рубрика" спільно з Solutions Journalism Network запрошує на відкритий вебінар з журналістики рішень

English version here

Перше медіа рішень в Україні "Рубрика" разом з провідною організацією світу з журналістики рішень Solutions Journalism Network вперше проводить спільний тренінг. Взяти участь можуть всі охочі

На вебінарі тренери розкриють тонкощі журналістики рішень, розкажуть про те, чому це важливо, пояснять ключові кроки у висвітленні історій рішень, а також поділяться порадами та ресурсами для журналістів, які хочуть розповідати про те, як люди відповідають на соціальні проблеми. Під час тренінгу також можна буде дізнатися, як працює і чим допоможе Solutions Story Tracker база даних із понад 13 тисячами історій, які є прикладами журналістики рішень.

Тренери вебінару — досвідчені медіа-експерти:

  • Анастасія Руденко, головна редакторка медіа рішень "Рубрика", стипендіатка  LEDE Fellow-2023 від Solution Journalism Network
  • Kyuwon Lee, Manager, Training & Curriculum at Solutions Journalism Network

Коли: 27 червня, 14:00 (за Києвом)

Формат: онлайн у Zoom

Тривалість: 60 хвилин

Мова: англійська  

Заповніть форму реєстрації, щоб отримати посилання на онлайн-зустріч.

Нагадаємо, головна редактора українського медіа "Рубрики" стала першою українкою, яка виграла стипендію LEDE від Solution Journalism Network.

Також ми розповідали, що "Рубрика" — перше українське медіа, статті якого з'явилися у базі Solutions Story Tracker, зараз там вже понад 20 статей видання.

Раніше медіа "Рубрика" увійшло у першу європейську когорту ньюзрумів, які розвивають Solution Journalism.

Довідка.

"Рубрика" — перше українське онлайн-медіа, яке розвиває журналістику рішень. Редакція в цьому підході зосереджується не стільки на проблемі, скільки на можливих варіантах її вирішення, і розповідає про це на прикладах конкретних людей, громадських організацій та ініціатив, громад. Як журналістика рішень працює під час війни, читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: