fbpx
Сьогодні
21:26 01 Чер 2023

Глава держави прокоментував закрите укриття в Києві під час нічної атаки рф: може бути нокаут

Фото: Instagram Зеленський

Якщо підтвердиться, що в Києві через закрите бомбосховище загинули люди, то на очільника столиці Віталія Кличка чекають неприємні наслідки.

Про це натякнув президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ у Молдові після проведення зустрічей на саміті Європейської політичної спільноти.

Журналісти запитали президента, хто буде відповідати, якщо інформація про загибель від ворожого удару трьох киян через зачинене укриття підтвердиться.

"Відповідатимуть всі, реакція буде тверда… Нам Росії, цих ворогів мало, у нас є, бачите, ще і внутрішні… Сказав би (хто конкретно відповідатиме), (але) багато журналістів, сказав би, є слово, крутиться, але не можу…", підкреслив Глава держави.

Після цього Зеленський ніби завершив відповідь, і його прес-секретар почав оголошувати закінчення прес-конференції.

І тут раптом президент повернувся до журналіста і додав: "Сказав би так: Може бути нокаут".

Довідка

Уночі 1 червня внаслідок падіння уламків російських ракет у Києві загинули 3 людей, серед яких дитина.

Уранці Генштаб ЗСУ повідомив, що вночі ворог знову застосував ракети оперативно-тактичного ракетного комплексу "Іскандер" по об'єктах цивільної та критичної інфраструктури столиці та Київської області. За попередніми даними, силами та засобами Повітряних Сил 10 з 10 ракет були знищені.

Нагадаємо, столичний мешканець Ярослав, чия дружина загинула під час атаки росіян 1 червня, розповів, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив.

Пізніше співробітники Київської міської прокуратури та поліції провели обшуки у Київській міській адміністрації у зв'язку з заявами жителів про закрите укриття під час нічної атаки росіян.

А в КМДА прийняли рішення, що укриття в столиці України будуть відкриті на постійній основі попри те, що там можуть діяти вандали та безхатьки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: