fbpx
Сьогодні
12:49 30 Тра 2023

Один із безпілотників упав неподалік резиденції російського диктатора під москвою

Фото ілююстративне

Згідно з оприлюдненим списком місць падіння БпЛА у московській області, один із них був нібито збитий неподалік резиденції глави кремля володимира путіна.

Про це повідомляє Рубрика із посиланням на Телеграм-канали депутата Держдуми Олександра Хінштейна та опозиційної журналістки Фаріди Рустамової.

"Первинний перелік місць падіння збитих БПЛА на території Підмосков'я: Красногорський район: с.Іллінське, с.Тимошкіно. Одинцовський район: с.Раздори, с.Ромашкове. Істринський район: – п.Грінфілд", – написав Хінштейн.

Журналістка Рустамова слідом зазначила, що якщо ця інформація достовірна, то один із безпілотників був збитий над підмосковним селом Раздори.

"Це частина Рубльовки, де розташовані державні дачі, особисті будинки чиновників і бізнесменів. Резиденція Путіна "Ново-Огарьово" (у селі Усово) – за 10 хвилин їзди", – написала Рустамова.

Як повідомлялося, за даними російських ЗМІ, москву та підмосков'я атакували близько 25 безпілотників — більшу частину з них збили ППО в Підмосков'ї.

Розвідники Міжнародної спільноти InformNapalm стверджують, що дрони, які вранці масовано атакували москву, були китайськими та прилетіли зі східної частини Московської області.

Довідка

Після початку росією повномасштабної війни проти України на російських територіях, як прикордонних, так і більш далеких, відбуваються вибухи, пожежі, атаки БПЛА.

Так, буквально днями в москві сталася пожежа у військкоматі, а буквально 20 травня в центрі столиці РФ було знайдено дрон, який нібито був з камерою.

На початку місяця в росії заявили, що дрони намагалися "атакувати" кремль. При цьому москва традиційно звинуватила Україну.

Зазначимо також, що кількість диверсій у самій рф різко зросла в травні. Усього з початку року сталося понад 50 спроб диверсій, причому майже 25% із них відбулися лише за 13 днів останнього весняного місяця.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: