fbpx
Сьогодні
22:18 18 Тра 2023

Бригади наступу – молодці: Зеленський збирав військовий кабінет та провів нараду з командувачами фронту

Фото: Instagram Зеленський

Президент Володимир Зеленський провів засідання військового кабінету та нараду з командувачами фронту: на обговоренні окреслили пріорітети України на найближчий час.

Про це пише Рубрика, посилаючись на відеозвернення Глави держави.

"Щойно провів засідання військового кабінету. Це наш особливий формат роботи у вузькому колі з тими, хто відповідає за оборону держави.

Були командувачі ключових напрямків фронту. Також Головком, Генштаб, розвідка, безпека. Дуже змістовна робота. Перше: бригади оборони – молодці, головні стратегічні завдання виконали, деталі зараз не час повідомляти. Друге: бригади наступу – молодці, готуємося, без деталей. Третє: щодо захисту цивільних громадян – Повітряні сили – молодці, тут із деталями", наголосив Президент.

Зеленський також додав, що пріоритети України "на цей тиждень, наступний і на найближчий час" загалом:

  • додаткові системи ППО,
  • додаткові ракети,
  • навчання й літаки,
  • далекобійна зброя.

Як писала Рубрика, на околиці міста-фортеці Бахмута Донецької області 3-я окрема штурмова бригада у складі Сухопутних військ ЗСУ повідомила про прорив на західних околицях Бахмута: українські воїни просунулися на 2000 м в ширину й на 700 м в глибину.

Своєю чергою, заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що у Донецькій області українські Сили оборони станом на цей момент контролюють південно-західну частину Бахмута.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: