fbpx
Сьогодні
15:19 16 Тра 2023

У Зеленського прокоментували нічний обстріл столиці: час ставити крапку

Фото: ОПУ

В Офісі Президента після нічної ракетної атаки російських загарбників на Київ заявили про "кинджальне обнулення росії" та зазначили, що настав "час ставити крапку".

Про це пише Рубрика, посилаючись на Twitter радника керівника Офісу Президента України Михайла Подоляка.

Як зазначив представник ОПУ, нашій країні, з його слів, "просто" потрібні зброя і воля.

"Кинджальне обнулення росії. Країна-фейк, що має багато непотрібних мобілізантів та фіктивний гіперзвук… Час ставити крапку – просто потрібні снаряди, далекобійні ракети й авіація. І воля. І досить вірити міфам і понтам рф…", написав радник.

Довідка

Нагадаємо, що у небі над Україною в ніч на 16 травня знищили 6 аеробалістичних ракет "Кинджал", 9 крилатих ракет "Калібр" та три балістичні ракети. Тобто усі з 18 запущених російськими агресорами ракет, а також усі запущені дрони, повідомили у ПС ЗСУ.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, що збиття всіх 6 ракет Х-47М2 "Кинджал" силами протиповітряної оборони Києва, які російська армія спрямувала проти столиці у ніч на 16 травня, є вражаючим показником.

Київська міська військова адміністрація назвала нічну атаку ворога на столицю "вийнятковою за своєю щільністю".

Частина уламків впала на територію столичного зоопарку. До того ж, було зафіксовано падіння уламків в Оболонському, Шевченківському, Солом'янському та Дарницькому районах столиці. За попередньою інформацією, в Соломʼянському районі троє потерпілих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: