fbpx
Сьогодні
09:06 16 Тра 2023

У Запоріжжі невідомі напали на військових: вчинили стрілянину

Фото: facebook.com/vkgunpzp

У Запоріжжі на стоянці біля ринку невідомі вчинили напад на військових, один із них отримав ножове поранення. Під час нападу злочинці стріляли та одразу втекли. Вони були затримані на одному із блокпостів.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на поліцію Запорізької області.

Так, за даними поліції, учора близько 16:00 на стоянці автотранспорту біля міського ринку виник конфлікт між військовослужбовцями та невідомими, внаслідок якого останні вчинили стрілянину з мисливської та автоматичної зброї.

"Після чого невідомі чоловіки зникли з місця події на автомобілях у невідомому напрямку. Один із військових отримав ножові поранення, його було доставлено до лікарні", – йдеться в повідомленні.

Як додали в поліції, у результаті слідчо-оперативних заходів на одному з блокпостів Запорізької області затримали двох чоловіків, 1976 та 2001 років народження, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення. Зловмисників затримано на підставі статті 208 КПК України. Наразі обидва перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі поліція розшукує інших нападників. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованих статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Довідка

Нагадаємо, у Хмельницькому водій на пішохідному переході збив працівницю поліції та двох військовослужбовців, один з постраждалих чоловіків загинув.

А у Києві затримали чоловіка, який через ревнощі кинув гранату в людей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: