fbpx
Сьогодні
Відео, фото 17:59 16 Кві 2023

У Києві затримали чоловіка, який через ревнощі кинув гранату в людей

Фото: поліція

Правоохоронці столичної поліції знайшли винуватця вибуху на вулиці Милославській у Деснянському районі, про який повідомлялося ввечері 15 квітня. За даними слідства, мешканець Києва через ревнощі намагався вбити свою знайому та її товариша.

Про це повідомила поліція Києва, пише Рубрика.

Поліцейські вчора ввечері отримали повідомлення про те, що на вулиці Милославській стався вибух, внаслідок якого було травмовано двох людей — 37-річного чоловіка і 33-річну жінку.

На місце негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Деснянського управлінь поліції, медичні працівники, профільні служби. Потерпілих госпіталізували.

Для розшуку та затримання зловмисника у Києві організували спеціальну поліцейську операцію. Правоохоронці встановили, що порушник побачив на вулиці свою знайому з чоловіком і через ревнощі кинув у їхній бік гранату.

Нацполіція Києва затримала порушника

Фото: Нацполіція Києва

Оперативні співробітники з допомогою аналітиків столичного главку встановили особу зловмисника та за підтримки спецпризначенців КОРД затримали його за місцем проживання. Порушником виявився раніше не судимий 34-річний місцевий житель.

Правоохоронці збирають фрагменти боєприпасу на вулиці Милославській у Києві

Правоохоронці збирають фрагменти боєприпасу на вулиці Милославській у Києві Фото: Нацполіція Києва

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України — замах на умисне вбивство двох або більше осіб. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув'язнення. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру, досудове розслідування триває.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: