fbpx
Сьогодні
12:50 03 Тра 2023

Частина Сумщини без світла: російські авіабомби знищили енергооб'єкт в області

Фото: Ілюстративне

У ніч на 3 травня, російська армія скинула дві авіабомби на прикордонну територію Сумської області: внаслідок чого був знищений один з об'єктів розподільчих електромереж.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на "Укренерго".

"Ворог знову завдав пошкоджень в мережах обленерго. У Сумській області двома авіабомбами прицільно знищено один з об'єктів розподільчих електромереж, без світла залишилось понад 4 тисячі абонентів", – наголошують в повідомленні.

У компанії також додали, що артилерійськими обстрілами також пошкоджені розподільчі мережі в Чернігівській, Харківській, Донецькій областях.

"Там де дозволяє безпекова ситуація, тривають ремонтні роботи", – додали в "Укренерго".

Нагадаємо, що вночі на 3 травня, російські агресори завдали авіаудару по селищу Свеса Сумської області. Вони скинули два КАБи на навчальний заклад та підприємство.

Відмітимо, що за квітень російські військові досить інтенсивно обстрілювали прикордонні регіони України, причому використовуючи авіацію. Але найчастіше росія атакувала цей місяць саме Сумську область.

Довідка

Нагадаємо, що Сили оборони України цієї ночі збили 21 ударний безпілотник іранського виробництва Shahed-136/131, загалом ворог застосував до 26 дронів.

Окрім того, в ніч на 3 травня російські окупанти атакували столицю іранськими дронами Shahed. Завдяки майстерності протиповітряної оборони у повітряному просторі навколо Києва було виявили та збили усі ворожі цілі.

Також, у Кропивницькому три іранські безпілотники атакували нафтобазу. Ніхто не постраждав, рятувальники займаються ліквідацією наслідків прильоту.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: