fbpx
Сьогодні
11:51 03 Тра 2023

Армія рф вдарила по єдиному херсонському гіпермаркету, який працює в місті: відомо про 3 загиблих, ще троє отримали поранення

English version here

Фото: Телеграм / МВС України

У середу, 3 травня, російські загарбники завдали удару по єдиному працюючому гіпермаркету Херсона. Унаслідок цього троє людей загинули, ще п'ять дістали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка.

Очільник МВС зазначив, що ворожа атака сталася близько 11-ї ранку.

Відомство опублікувало світлину пошкодженого ТЦ Епіцентр. За даними правоохоронців, серед загиблих та поранених є відвідувачі та працівники гіпермаркету.

"Всі оперативні служби на місці. Надають допомогу людям. З російськими вбивцями не можна домовлятися.

Їх потрібно притягнути до відповідальності. Або знищити", — заявив Клименко.

За даними місцевої влади, минулої доби окупанти 106 разів обстріляли населені пункти Херсонщини із різних видів озброєння. Херсон — дев'ять разів.

Як писала Рубрика, для сприяння безперешкодної роботи правоохоронних органів було прийняте рішення запровадити цілодобову комендантську годину, яка триватиме з 20:00 5 травня до 6:00 8 травня.

Зазначимо, що російська армія постійно обстрілює Херсонщину. Тільки, 2 травня, російська армія обстріляла Херсон та села в області, внаслідок чого троє людей загинули, п'ятеро – дістали поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: