fbpx
Сьогодні
08:20 03 Тра 2023

Армія рф уночі запустила по Києву іранські безпілотники Shahed: українська ППО збила всі ворожі цілі

Фото: GETTY IMAGES

У ніч на 3 травня російські окупанти атакували столицю іранськими дронами Shahed. Завдяки майстерності протиповітряної оборони у повітряному просторі навколо Києва було виявили та збили усі ворожі цілі.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Telegram Київської міської військової адміністрації.

Як там нагадали, за останні шість днів це вже була третя атака вночі.

"Дані оперативного зведення на цей момент – без жертв та руйнувань. Інформація уточнюється", – зазначив керівник КМВА Сергій Попко.

Він також подякував українським силам ППО за професійність і відмінну службу.

Нагадаємо, що вранці 28 квітня у столиці пролунала серія вибухів. Унаслідок падіння уламків у Києві перебито локальну лінію електромереж та пошкоджено дорогу. Того ж дня наша ППО збила 11 російських ракет та два безпілотники.

За даними моніторингових джерел, країна-агресор здійснювала пуски ракет Х-101/555 із кількох стратегічних ракетоносців Ту-95мс.

Також під ранок 1 травня росія влаштувала нову ракетну атаку на українські міста. Перші вибухи пролунали в Дніпропетровській та Київській областях. Тоді захисники неба знешкодили 15 із 18 ворожих крилатих ракет.

Окрім того, 2 травня російські загарбники знову обстріляли Чернігівщину та Сумщину. Вони завдали 5 атак на прикордонні населені пункти.

А 1 травня війська рф обстріляли Новгород-Сіверський район на Чернігівщині, внаслідок чого загинула дитина. Влучання відбулося по закладу освіти.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: