fbpx
Сьогодні
12:47 27 Кві 2023

Гурт "Антитіла" відкрили передпродаж квитків на анонсований концерт в українській Ялті

English version here

Український гурт "Антитіла" розпочав передпродаж квитків на стадіонне шоу в тимчасово захопленому місті Ялта на південному узбережжі Криму на 23 серпня 2024 року.

Про це йдеться в повідомленні гурту в Instagram, пише Рубрика.

"Літо 2024! Так, вам не здалося. "Антитіла" оголошують концерт у Криму. В Українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті", — зазначили там.

Концерт у Ялті запланований на 23 серпня 2024 року. Місце проведення — стадіон "Авангард". Квитки можна придбати тут.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Антитіла / Antytila (@antytila_official)

""Антитіла" впевнені, що влітку 2024 року ми всі зможемо зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті та прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою все південне узбережжя Криму", — написали там.

Довідка

У серпні 2022 року міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков розповів, що після встановлення української адміністрації у Криму почнеться не лише реінтеграція, але й відбудова. У межах цієї програми Крим хочуть зробити частиною відкритого європейського транспортного простору.

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк повідомив, що Україна вже розробляє маршрути евакуації для мешканців нині окупованого Криму, які захочуть залишити півострів під час активної фази його звільнення.

А в лютому цього року віцепрем'єр-міністерка — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявляла, що після деокупації Криму управлінські посади можуть отримати українські ветерани.

Рубрика:
Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: