fbpx
Сьогодні
22:27 25 Кві 2023

Корнієнко заявив, що у процесах реінтеграції Криму має брати активну участь молодь

У процесах, пов'язаних із реінтеграцією Криму, має брати активну участь молодь.

Про це під час форуму "Крим Wave" сказав перший заступник спікера Верховної Ради України Олександр Корнієнко, передає "Укрінформ".

"Війна закінчиться нашою перемогою, поверненням Криму. Розпочнуться процеси реінтеграції раніше окупованих росією територій. І вже зараз нам потрібно серйозно підготуватись, щоб одразу після звільнення півострова розпочати роботу. Ми маємо розробляти стратегії, плани, законопроекти. І в усіх цих процесах має брати активну участь молодь", – зазначив він.

Корнієнко додав, що після звільнення Криму багато напрямків роботи на півострові потрібно буде починати з нуля.

"Україна як кандидат у члени ЄС має повернути Криму європейську традицію демократії. Загалом важливо повернути Крим не лише фізично, але й ментально. Для цього нам потрібна буде велика кількість фахівців, культурних діячів, представників різних галузей. Тому ми говоримо про Крим зараз, щоб надалі ефективно та швидко реалізовувати всі наші стратегії", – підсумував перший заступник спікера ВР.

Як повідомлялося, у Мінреінтеграції зазначили, що першими кроками в Криму після деокупації стануть забезпечення безпеки, демілітаризація російських військових баз, притягнення до відповідальності держзрадників, відновлення органів державної влади, забезпечення інформаційної безпеки.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: