fbpx
Сьогодні
09:43 22 Бер 2023

На Житомирщині ворожі безпілотники влучили в об'єкт інфраструктури

Фото: Getty Images

У ніч на 22 березня російська армія атакувала дронами-камікадзе типу Shahed Житомирську область, унаслідок чого є влучання у об'єкт інфраструктури.

Про це пише Рубрика, посилаючись на з посиланням на Telegram голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка.

Очільник області наголосив, що на Житомирщині сили протиповітряної оборони знищили три ворожих дрони-камікадзе типу Shahed.

"Пошкодження зазнав один з об'єктів інфраструктури області. Жертв і постраждалих від цього інциденту немає", підкреслив Бунечко.

Довідка

Нагадаємо, країна-агресор росія в ніч із 21 на 22 березня влаштувала чергову атаку дронами. Ворожі "Шахеди" зафіксували в низці регіонів України. Зокрема, й у Київській області.

Загалом загарбники запустили 21 дрон по регіонах країни.

Як писала Рубрика, у КВМА повідомили, що біля Києва вночі було виявлено 8 ворожих "шахедів". Усі вони успішно знищені силами нашого ППО.

Однак, у м. Ржищів на Київщині внаслідок ворожої атаки дронами частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п'ятиповерхових гуртожитків та навчальний корпус професійного ліцею: троє загиблих та 7 поранених, у тому числі дитина.

Пізніше очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив, що через влучання російських безпілотників в будівлю гуртожитку постраждали понад 20 були доставлені до лікарні, доля ще 5 людей невідома.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: