fbpx
Сьогодні
Фото 08:57 22 Бер 2023

На Київщині у місті Ржищів через нічну атаку ворожими дронами троє людей загинули, ще 7 поранених, серед них - дитина

English version here

Фото: Телеграм/ Офіс Генпрокурора

У м. Ржищів на Київщині внаслідок ворожої атаки дронами частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п'ятиповерхових гуртожитків та навчальний корпус професійного ліцею: троє загиблих та 7 поранених, у тому числі дитина

Про це пише Рубрика, посилаючись на Офіс Генпрокурора.

Повідомляють, що за даними слідства, вночі 22 березня 2023 року армія рф вкотре атакувала Київщину безпілотними літальними апаратами.

Ворожі дрони влучили у гуртожитки в Обухівському районі. Внаслідок влучання зруйновано верхні поверхи будівель та сталося займання.

Ржищев, обстріл Київщина

Фото: Телеграм/ Офіс Генпрокурора

Прокурори зазначили, що у результаті атаки 3 людей загинуло, у тому числі водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик. За попередніми даними до медичного закладу госпіталізовано 7 осіб, серед яких 11-річна дитина.

Наголошують, що триває пошук трьох цивільних осіб, які можуть знаходитися під завалами.

Ржищев, обстріл Київщина БПЛА

Фото: Телеграм/ Офіс Генпрокурора

На цей момент на місці працюють прокурори та слідчі, які фіксують злочин армії країни-агресора, а також рятувальники.

Наголошують, що за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури розпочато розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Фото: ДСНС

Як повідомили у ДСНС, внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п'ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням у м. Ржищів Київської області.

Зазначається, що о 06:50 пожежі ліквідували на площі 330 кв.м.

Фото: ДСНС

За даними ДСНС, станом на 07:00 загинуло 3 особи, травмовані 2 особи та врятовано 1 особу, ймовірно під завалами перебуває 4 особи.

Фото: ДСНС

Станом на 8:40 ранку розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи тривають.

Фото: ДСНС

Нагадаємо, країна-агресор росія в ніч із 21 на 22 березня влаштувала чергову атаку дронами. Ворожі "Шахеди" зафіксували в низці регіонів України. Зокрема, й у Київській області.

Загалом загарбники запустили 21 дрон по регіонах країни.

Як писала Рубрика, у КВМА повідомили, що біля Києва вночі було виявлено 8 ворожих "шахедів". Усі вони успішно знищені силами нашого ППО.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: