fbpx
Сьогодні
08:25 22 Бер 2023

російська армія вночі намагалася атакувати українську столицю дронами Shahed: усі цілі збили системи ППО

Фото: Getty Images

Сьогодні вночі, 22 березня, російські окупанти намагалися атакувати Україну дронами-камікадзе іранського виробництва типу Shahed. У КВМА повідомили, що біля Києва вночі було виявлено 8 ворожих "шахедів". Усі вони успішно знищені силами нашого ППО.

Про це в Telegram повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, росіяни знову запустили ударні безпілотники в напрямку столиці. За попередньою інформацією, це були боєприпаси Shahed.

Попко наголосив, що силами української ППО всі цілі, виявлені в повітряному просторі навколо Києва, були знищені. За попередніми даними, жертв та руйнувань унаслідок нічної атаки безпілотниками немає.

"За даними на цю мить, без жертв та руйнувань. За що маємо вкотре дякувати нашим охоронцям неба – силам протиповітряної оборони! Вони справжні герої! Слава Україні!" – зазначив начальник КМВА.

Нагадаємо, країна-агресор росія в ніч із 21 на 22 березня влаштувала чергову атаку дронами. Ворожі "Шахеди" зафіксували в низці регіонів України. Зокрема, й у Київській області.

Довідка

Раніше повідомлялося, що вночі 17 березня російські окупаційні війська атакували Львівщину ударними дронами-камікадзе іранського виробництва типу Shahed. Загалом по регіону було запущено шість БПЛА.

А 21 березня росія вдарила по Одесі ракетами. У місті пролунали вибухи, силам ППО вдалося збити частину ворожих снарядів, проте є і приліт.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: