fbpx
Сьогодні
15:17 19 Бер 2023

Можуть виділити додаткові ППО: Наєв провів нараду щодо захисту цивільних на Чернігівщині

У Чернігівській області командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв провів нараду щодо удосконалення захисту населення, яке мешкає у прикордонних районах та постійно зазнає артилерійських й мінометних обстрілів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на командування Об'єднаних Сил ЗСУ.

Повідомляють, що окрім командувача у нараді взяли участь:

  • командир угруповання військ бригадний генерал Дмитро Красильников,
  • начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус,
  • начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський,
  • представники органів державної влади.

Своєю чергою Чаус підкреслив, що прикордоння Чернігівщини обстрілюють загарбники майже кожного дня, від цього страждають цивільні. Ворожим обстрілам піддаються 34 населені пункти.

Як повідомив очільник області, в прикордонних регіонах перебувають 665 неповнолітніх, тому міська влада намагається переконати їх до евакуації.

З огляду на це, Наєв звернувся до головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з проханням про виділення додаткових сил і засобів ППО. А також запросив підсилення артилерійської розвідки для потреб Чернігівської області.

Під час наради були визначені шляхи розв'язання питань щодо зменшення втрат серед цивільного населення та протидії руйнуванню приватних споруд і об'єктів інфраструктури.

"Ми розуміємо, що ворог не полишив своїх намірів наносити вогневе ураження по цивільних об'єктах. Тому нам необхідно зробити все можливе для того, щоб місцеве населення, яке мешкає у прикордонні Чернігівщини, не потерпало від ворожих обстрілів. Ми визначили конкретні заходи, які будемо надалі втілювати в життя", наголосив Наєв.

Нагадаємо, нещодавно Наєв відвідував оборонні позиції в Сумській області, де також провів нараду з питань захисту цивільних.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: