fbpx
Сьогодні
15:31 14 Бер 2023

Під час проведення чергового засідання Ставки ухвалили рішення щодо Бахмута: подробиці

14 березня президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу ОПУ.

Як інформують в Офісі Президента, члени Ставки заслухали доповіді головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ щодо актуальної ситуації на фронті.

Зазначають, що одним із головних питань була ситуація щодо оборони донецького Бахмута. На засіданні прийняли рішення продовжувати обороняти місто-фортецю.

"Розглянувши перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку, всі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмут", – повідомили у пресслужбі.

Також проаналізували забезпечення наших воїнів озброєнням і боєприпасами на передовій.

Окремо обговорювалися темпи й обсяги надходження техніки та озброєння від партнерів України та їх розподіл по угрупованнях військ.

Нагадаємо, що за даними директора Defense Express Сергія Згурця, російські війська почали рухатися з півночі Бахмута по трасі, що веде до Слов'янська та Краматорська.

Як писала Рубрика, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що ситуація довкола Бахмута Донецької області залишається складною – штурмові загони ПВК "Вагнера" наступають з декількох напрямків, намагаючись прорвати оборону Збройних сил України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: