fbpx
Сьогодні
21:21 11 Бер 2023

Данілов заявив, що околиці Бахмута усіяні трупами росіян

Фото: Радіо Свобода

Запеклі бої тривають на околицях міста Бахмут та на деяких вулицях. Українські військові перелопачують там величезну кількість російських загарбників.

Про це секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов сказав в ефірі телемарафону.

"Наші військові стоять, наші військові боронять славетне місто Бахмут, тому що це наша фортеця. Ми навіть з вами не можемо зараз уявити, наскільки те що вони роблять буде для нас корисно, наскільки це буде корисно для країни, для нашої армії у найближчому майбутньому. Тому що там перелопачується величезна кількість тої мерзоти, яка вдерлась на нашу територію", – наголосив Данілов.

Він зазначив, що за словами командувача Сухопутних військ генерал-полковника Олександра Сирського, територія навколо міста усіяна трупами росіян, зокрема, "вагнерівців". Данілов зауважив, що окупанти не забирають тіла свої військових, тому що вони нікому не потрібні.

Водночас він додав, що бої тривають на околицях міста та на деяких вулицях.

Секретар РНБО підкреслив, що якби українські хлопці та дівчата не боронили б Бахмут уже 10 місяців, росіяни б отримали певну моральну перемогу, а також дійшли б до інших міст країни.

"Для них це вже такий собі Сталінград, як вони собі вважають. Але вони точно як фашисти програли під Сталінградом, програють під Бахмутом", – заявив Данілов.

Довідка

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що захисники Бахмута тримають східний фронт, щоб виграти час для накопичення резервів і початку весняного контрнаступу.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: