fbpx
Сьогодні
Фото 12:17 12 Бер 2023

Українські захисники оприлюднили світлини, на яких поля "всіяні" тілами окупантів: помста за наших

Фото: СтратКом ЗСУ

Українські оборонці продовжують знищувати солдатів російської армії та найманців її приватних військових формувань, що вдерлися зі зброєю на нашу землю. Українська земля буквально вкрита тілами агресорів.

Командир ДУК "Правий сектор" Андрій Стемпіцький показав, як це виглядає лише на одній ділянці бою.

Українські воїни ліквідовують ворогів, яких командування, не рахуючи, кидає в наступи. А потім залишає на полі бою – як "200-х", так і "300-х".

Зі світлин видно, що українські поля буквально "всіяні" тілами загарбників.

На опублікованих командиром ДУК знімках показано результати роботи бійців батальйону ім. Тараса Хаммера 67-ї окремої механізованої бригади. Це військове формування, засноване у взаємодії Генерального штабу ЗСУ й ДУК ПС.

Фото: Андрій Стемпіцький

На світлині тіла загарбників відмічені галочкою.

Фото: Андрій Стемпіцький

Там, за різними підрахунками, ворог втратив убитими і не забрав понад шість десятків тіл ліквідованих російських десантників і найманців ПВК "Вагнер".

"63 дохлих свино*обак "вагнерівців" та десантників після бою з батальйоном ім. Тараса Хаммера нашої 67-ї ОМБр. Це тільки те, що потрапило на фото, і тільки на одній ділянці бою. Помста за наших загиблих. Слава Героям!", зазначив Стемпіцький.

У коментарях українці висловили захоплення своїми воїнами, подякували за захист і побажали божого захисту їм на фронті.

  • "Смерть свино*обакам за наших побратимів!",
  • "Честь і хвала вам, славетні воїни! Нехай у ваших серцях ніколи не буде жалю до ворога. Бо моско*ити наші споконвічні вороги!",
  • "Боже, бережи усіх наших Захисників завжди і всюди! Дай Боже їм довгих років гідного життя під переможним мирним небом України!", "Слава Україні, смерть ворогам!", написали підписники під повідомленням.

Як повідомляла Рубрика, українські прикордонники ліквідували групу "вагнерівців" у промзоні Бахмута. Прикордонний підрозділ Луганського загону провів позиційну битву з ворожими силами в районі одного з промислових підприємств.

Нагадаємо, що тільки вчора, 11 березня, протягом доби росіяни втратили на Бахмутському напрямку 221 військового вбитими й 314 – пораненими.

А загалом Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 12 березня 2023 року ліквідували близько 159 тисяч 90 російських загарбників, при цьому тільки за минулу добу – ще 1090 осіб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: