fbpx
Сьогодні
Відео 10:57 12 Бер 2023

Українські прикордонники успішно ліквідували групу "вагнерівців" у промзоні Бахмута

На Донеччині у промисловій зоні міста-фортеці Бахмут група наземної розвідки українських прикордонників пішла у наступ та ліквідувала "вагнерівців".

Про це пише Рубрика, посилаючись на сайт Державної прикордонної служби.

"Для знищення осередку окупантів прикордонники завдали контрудару. Так, наші бійці зі станкового гранатомета СПГ-9 знищили кулеметника, який прикривав підхід до споруди. У прорив пішла група наземної розвідки охоронців кордонів й ліквідувала вагнерівців", повідомили у пресслужбі.

Прикордонники зазначають, що їхній підрозділ провів позиційний бій з ворожими силами в районі одного з промислових підприємств.

Напередодні українські оборонці витримали кілька штурмових атак загарбників. Для продовження наступу російські найманці закріпились в одному з цехів та накопичували сили.

Для того, щоб ліквідувати ворога прикордонники облаштували засідку.

"З настанням темряви на штурмовиків, які саме підходили на передову, чекав сюрприз. Снайпери-прикордонники знешкодили шість окупантів", підкреслили у повідомленні прикордонної служби.

Як писала Рубрика, тільки вчора, 11 березня, протягом доби росіяни втратили на Бахмутському напрямку 221 військового вбитими й 314 – пораненими.

А загалом Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 12 березня 2023 року ліквідували близько 159 тисяч 90 російських загарбників, при цьому тільки за минулу добу – ще 1090 осіб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: