fbpx
Сьогодні
20:00 10 Бер 2023

Волонтери Миколаєва можуть отримати стипендію на відновлення психічної стійкості та соціальної активності: як працює це рішення

100 стипендій на відновлення психічної стійкості та соціальної активності отримають волонтери Миколаєва. Як податися?

Як пише Рубрика, в Миколаєві оголосили про запуск Програми підтримки волонтерів Миколаєва та регіону, за якою волонтерам видадуть 100 стипендій на відновлення психічного стійкості та соціальної активності, зокрема на свою поточну волонтерську діяльність.

У чому проблема?

Багато волонтерів в Миколаєві через війну та постійну залученість до благодійної допомоги втратили роботу або власний бізнес. При цьому вони працюють без перерви від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Допомагають іншим в умовах надзвичайної напруги та стресу, і цим наближають нас до перемоги.

Яке рішення?

У ці скрутні часи організатори запустили Програму підтримки волонтерів Миколаєва та регіону, яка направлена на посилення зусиль громадянського суспільства в місті у протистоянні наслідкам російського вторгнення в Україну. В межах цієї ініціативи хочемо підтримати волонтерів, які надають підтримку тим, хто цього потребує, та прагнуть розвивати українське суспільство.

Як це працює?

  • Як податися?

Якщо ви активісти, представники громадського сектору та волонтерських ініціатив в Миколаєві, які досягли 18-річного віку та мають громадянство України, ви можете подати заявку на отримання стипендії, яка допоможуть вам почуватися у безпеці та продовжувати забезпечувати себе та близьких. Підтримка волонтерів надаватиметься через стипендійну програму підтримки волонтерів. Розмір стипендії становить 10 000 грн (сума премій вказана із врахуванням податків і зборів).

Подбайте про речі першої потреби: продукти, ліки, предмети гігієни, житло, пальне тощо. Ви також можете винайняти приміщення для роботи, придбати необхідне обладнання або пройти навчальний курс, щоб допасувати свою діяльність до воєнних реалій.

В межах Програми ми оберемо 100 переможців, зважаючи на критерії оцінювання. Стипендії отримають ті заявники, що пройдуть технічний відбір: для цього потрібно довести, що ви дійсно займаєтесь волонтерською діяльністю, і долучити відповідний документ на підтвердження цього факту.

Для участі у Програмі необхідно заповнити анкету та додати копії необхідних документів за посиланням: https://bit.ly/stipendmykolaiv.

  • Додайте до заявки:

1. Копію паспорта громадянина України (1-4 сторінки та сторінки з реєстрацією);
2. Банківські реквізити, щоб ми змогли переказати гроші, якщо ви виграєте стипендію;
3. Копію ІПН;
4. Документ, що підтверджує факт волонтерської діяльності стипендіата. Додайте щось одне із переліку:
– Довідку або лист-підтримки від ГО/БФ чи іншої організації;
– Інший документ про підтвердження факту волонтерської діяльності після 24 лютого 2022 року.

Кінцевий термін подачі заявки – 13 березня 2023 року о 23:00 за київським часом.

  • Зверніть увагу

– Заявка не гарантує отримання стипендії. Ми можемо відмовити вам у стипендії, якщо ви забули додати якийсь із документів або якщо документ не відповідає нашим вимогам. Уважно перевірте заявку, перш ніж відправляти її;
– Якщо ви помилитеся у реквізитах, нам доведеться анулювати вашу премію. Ми не зможемо оновити або виправити банківські дані;
– Організатори не консультують учасників конкурсу стипендій та не дають пояснення причин відмови.

Ми обиратимемо переможців доти, доки не вичерпаємо призовий фонд. Не зволікайте із заявкою — стипендії можуть закінчитися!

Довідка

Програму підтримки волонтерів Миколаєва та регіону реалізує Ресурсний центр громадських ініціатив у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: