fbpx
Сьогодні
10:27 01 Бер 2023

Українські Сили спецоперацій показали як вночі працюють снайпери під донецьким Бахмутом

Фото: ДПСУ

На Донеччині під Бахмутом снайпери Сил спеціальних операцій ЗСУ виявили ворожу ДРГ та ліквідували сімох окупантів з диверсійно-розвідувальної групи. Ще троє агресорів були поранені.

Про це пише Рубрика, посилаючись на прес-службу ССО.

Як зазначають у повідомлені, під час нічного відпрацювання бойових завдань снайпери Сил спеціальних операцій зафіксували пересування диверсійно-розвідувальної групи противника.

Оператори ССО прийняли рішення нанести ураження російським окупантам, які намагалися непомітно рухатися в бік українських позицій.

"Влучними пострілами наші снайпери ліквідували росіян: 7 осіб було вбито, ще 3 – поранено", розповіли військові.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголошувала, що ситуація у Бахмуті "напружена і складна і ми не приховуємо, що йдуть запеклі бої".

Вона додала, що на Бахмутському напрямку ворог намагається зібрати найманців з ПВК "Вагнер", бо регулярні війська рф вже виснажені та демотивовані.

Як писала Рубрика, також минулої доби українські Збройні сили відбили понад 85 атак ворога на п'яти напрямках фронту, а наша авіація завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів.

Окрім того, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 149 900 вояк, лише за минулу добу близько 650 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: