fbpx
Сьогодні
14:08 25 Лют 2023

Миколаївська компанія “Нібулон” стане оператором з розмінування територій

Миколаївська компанія "Нібулон" розвиватиме новий нетиповий для себе напрям діяльності, вона стане оператором з розмінування територій.

Про це інформує пресслужба компанії на сторінці у Facebook.

Як зазначили у повідомленні, "Нібулон" розвиватиме новий нетиповий для аграрного виробника напрям діяльності – це розмінування.

Нібулон, розмінування

Фото: ТОВ СП "Нібулон"

"Розглядаючи необхідність створення внутрішньої експертизи щодо розмінування на тлі того, що 25,5 тис. га земельного банку Нібулона заміновано, компанія зрозуміла, що може стати у пригоді ринку в цілому – пропонувати відповідні послуги аграріям та державі", наголосили у компанії.

Зазначають, що наразі компанія проводить консультації на предмет отримання статусу оператора розмінування та залучає інвестиції на закупівлю відповідного обладнання.

Нагадаємо, що розмінування полів "Нібулону" за підрахунками компанії займе кілька років. А переорювання земель після війни коштуватиме до двох тисяч доларів за гектар.

Агрокомпанія "Нібулон" у період із березня до серпня скоротила експорт на 88% унаслідок втрати можливості користуватися звичайними маршрутами через Миколаївський порт.

У ТОВ СП "НІБУЛОН" призначили міжнародну консультативну раду для формування стратегії наступного етапу розвитку компанії. Команда із трьох міжнародних експертів має десятки років досвіду роботи на товарних ринках, у банківській, фінансовій сферах та у менеджменті в Україні та за кордоном.

Зазначимо, що "Нібулон" надав свої баржі на початку широкомасштабного вторгнення, щоб зупинити можливий російський вхід у води міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: