fbpx
Сьогодні
13:43 14 Лют 2023

У донецькому Бахмуті введений більш безпечний режим, проте доступ до міста не закритий, - Череватий

Донецька військова адміністрація ввела більш безпечний режим стосовно вв'їзду до Бахмута, проте доступ до міста-фортеці не закритий, потрапити можна, отримавши відповідний дозвіл.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на речника Східного угруповання військ ЗСУ полковника Сергія Череватого в ефірі телемарафону.

"Туди не закритий доступ, як дехто сказав, а просто введений більш безпечний режим доступу. На сайті Донецької обласної військової адміністрації все розписано, є можливість зареєструватися", – зазначає представник Східного угруповання.

Череватий також додав, що журналісти та волонтери можуть потрапити у місто. При умові отримання акредитації чи дозволу від ОВА та Міноборони. Проте військові посилюють безпекові заходи, оскільки окупанти намагаються захопити Бахмут.

"Враховуючи важливість для ворога цього населеного пункту, відповідно ми здійснюємо певні маневри нашими силами і засобами, що не потребує великої відкритості. Тому туди є можливість потрапити, кому потрібно", – пояснив речник.

Череватий також додав, що у Бахмуті досі залишаються близько 5 тисяч жителів.

Зазначимо, що основний свій удар російська армія зосередила на Бахмутському напрямку. Тільки там за минулу добу загарбники завдали 167 ударів та відбулося 41 боєзіткнення.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, росіяни не покидають намірів захопити Бахмут та просунутися біля Кремінної, проте ворог поки не зібрав достатньо сил для прориву.

Як писала Рубрика, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 139 тисяч вояк, лише за минулу добу понад 700 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: