fbpx
Сьогодні
16:23 24 Січ 2023

Зеленський заявив, що російське керівництво готується до реваншу, але має програти

English version here

Фото: Скріншот з відео

Президент Володимир Зеленський наголошує, що російське керівництво зараз накопичує сили і готується до реваншу, але має програти.

Про це він зазначив під час спільної з Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поінформував пана Президента щодо ситуації на полі бою, розрахунків росії на найближчий час. Очевидно, що російське керівництво готується до реваншу, накопичує сили, але також очевидно, що держава-терорист повинна програти", – підкреслив Зеленський.

Він розповів, що обговорив з фінським колегою, що саме потрібно Україні на полі бою, аби завдати поразки країні-агресору.

"У такому контексті ми обговорювали й участь Фінляндії в коаліції країн з питання надання Україні сучасних західних танків. Ми дякуємо за підтримку це зробити, такий внесок в перемогу для нас дуже важливий", – сказав Президент.

Як повідомлялося, Президент Фінляндії Саулі Нііністьо прибув в Україну та зустрівся з Президентом Володимиром Зеленським.

Міністерство оборони Фінляндії 20 січня заявило про надання Україні дванадцятої партії військової допомоги вартістю понад 400 мільйонів євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: