fbpx
Сегодня
16:23 24 Янв 2023

Зеленський заявив, що російське керівництво готується до реваншу, але має програти

English version here

Фото: Скриншот из видео

Президент Володимир Зеленський наголошує, що російське керівництво зараз накопичує сили і готується до реваншу, але має програти.

Про це він зазначив під час спільної з Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Поінформував пана Президента щодо ситуації на полі бою, розрахунків росії на найближчий час. Очевидно, що російське керівництво готується до реваншу, накопичує сили, але також очевидно, що держава-терорист повинна програти», — підкреслив Зеленський.

Він розповів, що обговорив з фінським колегою, що саме потрібно Україні на полі бою, аби завдати поразки країні-агресору.

«У такому контексті ми обговорювали й участь Фінляндії в коаліції країн з питання надання Україні сучасних західних танків. Ми дякуємо за підтримку це зробити, такий внесок в перемогу для нас дуже важливий», — сказав Президент.

Як повідомлялося, Президент Фінляндії Саулі Нііністьо прибув в Україну та зустрівся з Президентом Володимиром Зеленським.

Міністерство оборони Фінляндії 20 січня заявило про надання Україні дванадцятої партії військової допомоги вартістю понад 400 мільйонів євро.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: