fbpx
Сьогодні
10:45 21 Гру 2022

Воювати проти України відмовився цілий батальйон розвідників з Криму: подробиці

Весь розвідувальний батальйон, що дислокується в окупованому Криму, відмовився від участі у війні проти України. Проте військові попри відмову залишаються на українській території.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram-канал ASTRA.

Як зазначають, про те, що сталося розповіли родичі військовослужбовців. Вони показали наказ командира частини про сувору догану командиру батальйону, військовослужбовці якого відмовилися воювати. За даними родичів, мова йде про розвідбатальйон 127 розвідувальної бригади в/ч 67606 (Крим).

Крим відмова російських військових

Фото: ASTRA

При цьому, попри на відмову солдатів, батальйон досі перебуває на території України.

"Відмовилися, бо дуже великі втрати. Вони не хочуть даремно вмирати", – сказав один із рідних військового, який підписав рапорт про відмову.

Повідомляли, що підрозділи Росгвардії, які будуть перебувати в зоні бойових дій на 2-3 лінії до лютого 2023 року, планують відвести до регіонів рф, щоб вони виступали силовими загонами у разі акцій непокори нових хвиль мобілізованих росіян.

Як писала Рубрика, з початку повномасштабного вторгнення росії, українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 99 700 вояк, лише за одну добу понад 500 загарбників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: