fbpx
Сьогодні
13:38 19 Лис 2022

Минулої доби через обстріли російських окупантів в Україні загинули дві людини

Унаслідок обстрілів окупаційними військами в Україні минулої доби загинули дві людини, ще шість отримали поранення

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко з посиланням на дані обласних військових адміністрацій.

Як зазначили в ОПУ, одна людина загинула в селі Торське на Донеччині.

Ще три жителі області зазнали поранень.

Також правоохоронці виявили тіло цивільного, який загинув під час окупації села Кримки на Миколаївщині.

Ще одна людина загинула внаслідок ракетного удару окупантів по Запоріжжю.

А на Херсонщині отримали поранення троє людей.

Окрім того, як писала Рубрика, у Запоріжжі через нічний ворожий ракетний удар відбулося порушення теплопостачання в одному з районів міста.

У результаті відбулося припинення подачі теплоносія у 123 багатоповерхових будинки, де проживають понад 17 тисяч абонентів.

Нагадаємо, що у ніч на 17 листопада місто Вільнянськ зазнало російського ракетного удару. Було влучання в житлові будинки, в одному з них проживали три родини, всього близько 10 людей. Раніше повідомлялося про дев'ятьох загиблих унаслідок удару.

Пізніше повідомили, що з-під завалів будинку у Вільнянську Запорізької області, куди влучила російська ракета, знайшли тіла вже 10 загиблих.

Ситуація на фронті

Протягом доби, 18 листопада, російсько-окупаційні війська завдали 5 ракетних ударів та здійснили більш як 10 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах Білогорівки, Зеленопілля, Кліщіївки, Первомайського, Водяного та Новомихайлівки Донецької області.

Українська авіація завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки рф.

Українські ракетні війська та артилерія уразили пункт управління, понад 12 районів зосередження живої сили та ОВТ і засіб протиповітряної оборони окупантів.

Як писала Рубрика, з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну армія рф втратила у загальному підсумку понад 83 800 загарбників, лише за одну добу близько 400 вояк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: