fbpx
Сьогодні
12:09 19 Лис 2022

120 багатоповерхівок у Запоріжжі залишилися без тепла через нічний ракетний обстріл

Фото: Запорізька місьрада

У Запоріжжі через нічний ворожий ракетний удар відбулося порушення теплопостачання в одному з районів міста, у результаті відбулося припинення подачі теплоносія у 123 багатоповерхових будинки, де проживають понад 17 тисяч абонентів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм голова ОВА Олександра Старуха.

"Якими б аргументами не прикривалися російські загарбники, їх терористичні дії насправді спрямовані на створення гуманітарної катастрофи.

Аварійні служби та тепловики ведуть необхідні роботи.

У 60 будинків тепло уже пішло. Орієнтовний час повного відновлення теплопостачання – 23:00 сьогоднішнього дня (19 листопада – ред.)", наголосив очільник області.

Як писала Рубрика, у Запоріжжі окупаційні війська ввечері 18 листопада завдали ракетного удару по об'єкту промислової інфраструктури.

"Ворог наніс ракетний удар по Запоріжжю. Пошкоджено об'єкт промислової інфраструктури.

На місці події працюють рятувальники. Подробиці згодом", зазначив Старух.

Нагадаємо, що у ніч на 17 листопада місто Вільнянськ зазнало російського ракетного удару. Було влучання в житлові будинки, в одному з них проживали три родини, всього близько 10 людей. Раніше повідомлялося про дев'ятьох загиблих унаслідок удару.

Пізніше повідомили, що з-під завалів будинку у Вільнянську Запорізької області, куди влучила російська ракета, знайшли тіла вже 10 загиблих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: