fbpx
Сьогодні
12:26 29 Вер 2022

У росії замість магазинів Lego працюватиме "Мір кубіков"

Ексклюзивний партнер данського виробника конструкторів Lego на росії вирішив відкрити мережу магазинів з новою назвою – "Мир кубиков"

Про це пише РБК з посиланням на президента групи Тихона Смикова.

До такого рішення партнер Inventive Retail Group данського виробника прийшов після виходу Lego з російського ринку.

Зазначають, що перші магазини змінять вивіски та відкриються під новим брендом вже 29 вересня.

Мова йде про дві точки в Москві, в ТРЦ "Атріум" і "Авіапарк", і одну в Петербурзі, в ТРЦ "Галерея".

"Нова мережа складатиметься з 60 магазинів у більш ніж 20 містах. Інші майданчики оновляться до кінця жовтня", наголосили у повідомленні.

"У цьому році Inventive Retail Group не планує відкривати нові магазини, але в майбутньому повернеться до цього та розвитку формату", – додає видання.

Інвестиції в оновлення мережі не розкриваються, але за словами президента групи, на створення проєкту з нуля знадобилося б "незрівнянно більше", ніж буде витрачено на переобладнання магазинів.

При цьому у магазинах "Мір кубіков" буде представлена ​ продукція Lego (її компанія ввозить по "паралельному імпорту" та закуповує у інших постачальників), а також конструктори та аксесуари до них інших виробників.

Нагадаємо, що датський виробник конструкторів Lego заявив, шо припиняє комерційну діяльність у росії і розриває відносини з компанією, що управляє його російськими магазинами.

На початку червня через відсутність постачання закрилися кілька фірмових магазинів Lego у росії.

11 липня Мінпромторг РФ додав Lego до переліку для паралельного імпорту товарів. За словами експертів, "сірі" набори Lego теоретично можна буде продавати в тих же торгових точках, але назву магазинів доведеться змінити.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: