fbpx
Сьогодні
09:05 20 Лют 2022

Президент провів в аеропорту "Бориспіль" нараду з керівництвом силових відомств: про що говорили

Після повернення з Мюнхенської конференції з питань безпеки Зеленський провів нараду з керівництвом сил безпеки та оборони, що відбулася в Міжнародному аеропорту "Бориспіль"

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу ОПУ.

Як зазначається, Глава держави заслухав детальні звіти про події останньої доби на сході України та стан бойової готовності військ.

Зокрема, Зеленський отримав актуальну інформацію від розвідувальних служб щодо ситуації на території Росії та Білорусі вздовж українського кордону. У тому числі і на тимчасово окупованих територіях Криму, Донецької та Луганської областей.

Крім того, йшлося про нагальні проблеми гуманітарного характеру та шляхи їхнього розв'язання.

"Учасники наради обговорили можливі сценарії подальшого розвитку подій та необхідні кроки України у разі реалізації кожного з них.

Володимир Зеленський дав доручення щодо актуального додаткового матеріально-технічного забезпечення військ", йдеться у повідомленні.

Як повідомляла раніше Рубрика, 19 лютого відбувся візит Президента України Володимира Зеленського до Мюнхена (Німеччина) для участі в щорічній безпековій конференції та проведення переговорів, які заплановані на цьому майданчику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: